po online

Gratis Cursus: De 10 valkuilen in het huurrecht

Het huurrecht is niet altijd helder. In deze cursus bespreken mr. E.P.W. Korevaar en mr. J. Heikens de meest voorkomende valkuilen in het huurrecht. In een informatief tweegesprek nemen zij deze valkuilen met u door en voorzien zij u van praktische tips en tricks om goed beslagen ten ijs te komen bij het optimaal bijstaan van uw cliënten.

Na het volgen van deze cursus bent u op de hoogte van de meest voorkomende valkuilen in het huurrecht en kunt deze nieuwe inzichten toepassen in uw eigen praktijk.

Docenten
mr. J. Heikens

Jan Heikens (1962) studeerde in Groningen. Na zijn diensttijd is hij in 1990 gaan werken bij De Brauw Blackstone Westbroek in Den Haag. In 1995 heeft Jan de specialisatieopleiding van de Vereniging van Huurrecht Advocaten (VHA) gevolgd. Als partner bij De Kempenaer Advocaten gaf hij leiding aan de sectie huurrecht en ontwikkelde hij zich tot superspecialist op zijn vakgebied. In 2019 is mr. Heikens overgestapt naar ZYPP advocaten. Naast zijn praktijk als huurrechtadvocaat is hij sinds 2017 werkzaam als raadsheer-plaatsvervanger in het Hof Den Haag. Tevens is hij docent bij verschillende onderwijsinstituten. Sinds 2002 is mr. Heikens redactielid van het tijdschrift voor Huurrecht WR, lid van de redactie van de Groene Serie Huurrecht en een van de auteurs van de jaarlijkse editie van het Huurrechtmemo.

E.P.W. Korevaar

Elout Korevaar (1978) studeerde rechten in Leiden en kwam tijdens zijn studie in aanraking met het huurrecht. Na zijn afstuderen werkte hij als docent en onderzoeker aan de Universiteit Leiden. In 2006 maakte hij de overstap naar de advocatuur waar hij zich verder specialiseerde in het civiele vastgoedrecht. Hij werkte voor diverse gerenommeerde kantoren en adviseerde en procedeerde voor overheden, beleggers, zorginstellingen, verhuurders en winkeliers.

Elout adviseert over huurrecht, bouwrecht en koop en verkoop van onroerend zaken. Hij heeft zich in het bijzonder gespecialiseerd in grootschalige renovaties van woonwijken en winkelcentra, alsmede in huurprijstoetsing van winkelruimten. Elout verzorgt over deze onderwerpen regelmatig cursussen. Naast advocaat is hij docent huurrecht aan de Universiteit Leiden.

Elout is lid van de vereniging van huurrechtadvocaten, de juristenvereniging appartementsrecht en de vereniging voor bouwrechtadvocaten.

Liever een andere proefcursus uitproberen?

Dat kan! Om u kennis te laten maken met ons cursusaanbod kunt u gratis en geheel vrijblijvend alle onderstaande proefcursussen ter waarde van 1 of 2 PO-punten volgen*. Voor één cursus naar keuze krijgt u de punten toegekend:

  • De 10 valkuilen in het huurrecht  J. Heikens, mr. E.P.W. Korevaar
  • Ontwikkelingen Ondernemingsrecht 2022  mr. drs. D.F.M.M. Zaman, prof. mr. C.A. Schwarz
  • Recente rechtspraak Alimentatie 2022  A. Wakker
  • Recente rechtspraak Arbeidsrecht 2022-I  F.A. Chorus
  • Vormverzuim in het strafrecht – Artikel 359a Sv  dr. S. Brinkhoff

Waarom nascholen bij PO-Online?

U maakt graag gebruik van kwalitatief hoogstaande nascholing, maar heeft geen tijd om daarvoor dagen weg te zijn. Met ons nascholingspakket heeft u toegang tot ruim 100 online cursussen, ontwikkeld in samenwerking met de beste docenten uit uw vakgebied. Daarnaast krijgt u als abonnee ook toegang tot de cursussen van accountants, fiscalisten en notarissen. Dat zijn gezamenlijk meer dan 260 cursussen!

nova

  • Efficiënt nascholen wanneer het u uitkomt
  • Onbeperkt toegang tot een uitgebreid cursusaanbod
  • Vakinhoudelijk en actueel
  • Vooraanstaande docenten
  • Altijd en overal toegang tot relevante vakkennis

Wilt u meer ontdekken over PO-Online?
Dan kunt u hier meer informatie vinden over ons uitgebreide cursusaanbod, proefcursussen en abonnementen. U kunt ook contact met ons opnemen via de volgende kanalen:

Tel: 030 – 26 44 100
E-mail: info@po-online.nl
Website: www.po-online.nl

*De online proefcursussen zijn onderhevig aan verandering. Kijk voor het actuele aanbod op onze website.