DigiJuris: Expert in digitaal bewijsbeslag

In een wereld die steeds meer digitaliseert, zijn elektronische berichten en documenten essentieel geworden. Bij conflicten en inbreuken kan digitaal bewijsbeslag een noodzakelijk middel zijn om claims te stellen, te betwisten of te bewijzen. DigiJuris staat klaar om u daarbij te helpen.

Over DigiJuris

DigiJuris is een vooraanstaand bureau met meer dan 15 jaar ervaring in digitaal bewijsbeslag. We zijn experts in het snel en efficiënt verzamelen en veiligstellen van digitale gegevens. Ons in-house team zorgt voor een snelle en hoogwaardige afhandeling van het proces.

Het proces

Of het nu gaat om inbreuk op intellectuele eigendomsrechten, fraude, concurrentiebedingen of andere juridische geschillen, wij ondersteunen u gedurende het hele proces. We werken samen met de deurwaarder om de benodigde gegevens te vinden en te kopiëren. Met behulp van onze E-Discovery tools en forensische analisten voltooien we zorgvuldig de selectieprocedure. En we staan klaar om u – na verkregen inzage – te helpen bij het begrijpen en interpreteren van het verkregen bewijsmateriaal.

Gerechtelijke bewaring

Naast technische ondersteuning bieden we ook de mogelijkheid om de in beslag genomen data gerechtelijk te bewaren als neutrale partij in een veilige offline opslag.

We helpen u graag

Als advocaat kunt u vertrouwen op DigiJuris om u te assisteren bij alle juridische vereisten in onze steeds digitaler wordende wereld. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Auteur: Gert Bos, partner DigiJuris BV

Contact DigiJuris

Telefoon: +31 88 00 78 200

E-mail: info@digijuris.nl

https://www.digijuris.nl/contact/